Duyuru

GAMEDESTEK 7/24 ÖDEME İMKANI İLE YETKİLİ SATICI OLARAK BİRÇOK OYUN VE UYGULAMADA SİZE EN HIZLI VE GÜVENLİ HİZMETİ VERMEKTEDİR. CANLI DESTEĞİMİZDEN 7/24 YARDIM VE BİLGİ ALABİLİRSİNİZ.

Oyunlar Bakiye Yükle Sepetim Siparişlerim Destek

Apex Legends Geliştiricisi Mirage Heirloom Easter Egg'i Paylaştı

Bir hayran tarafından sorulan bir soruya yanıt olarak, Apex Legends geliştiricisi, Mirage's Heirloom için nadir bir animasyon hakkında yeni ayrıntılar ortaya koyuyor.

 

O zamandan beri Apex Efsaneleri 2019 başında serbest bırakıldı yadigarı en çok aranan savaşı royale koleksiyon biri olmuştur. Rekabet avantajı sağlamayan yakın dövüş kozmetikleri olsalar da, bu öğelerin tasarımlarının çoğu inanılmaz görünüyor. Ne yazık ki, onları bulmak zor, çünkü şu anda yalnızca Apex Paketlerinde son derece nadir Heirloom Shard'ları bularak mevcutlar . Saatlerce oyun oynamasına rağmen, birçok oyuncu bu değerli kozmetiklerden birini henüz elde edemedi. Bununla birlikte, bir paketten parça çekebilecek kadar şanslı olanlar için, şu anda bir Yadigarı olan 12 Efsane olduğu için seçebilecekleri seçenek sıkıntısı yok.

Seçilebilecek Heirloom'lar arasında Mirage olarak bilinen Holografik Tickster için "Too Much Witt" kupası var . Bu koleksiyon, Efsanenin görüntüsünde tasarlanmıştır ve onun ukala kişiliğine yakışır. Oyundaki diğer Heirloom'lar gibi, bu kupada da oyuncuların altın sanat eserini sergilemek için kullanabilecekleri birkaç inceleme animasyonu var. Ancak bazı hayranlar, bu Heirloom için son derece nadir bir animasyonun keşfedilmeyi beklediğine inanıyor.

İLİŞKİLİ:Apex Legends Hayranı, Mirage İçin İlginç Kendini Canlandırma Takviyesi Önerdi

Son zamanlarda, Respawn Entertainment bu tartışmaya biraz ışık tutmaya karar verdi. Apex Legends'ın baş yazarı Manny Hagopian, 10 Ocak tarihli bir tweet'te, Mirage Heirloom için bu söylentili nadir animasyon hakkında bazı ayrıntılar verdi. Geliştiriciye göre, "Too Much Witt" ödülünün Mirage'ın geçmişinden bir resim içermesi gerekiyordu. İlginç bir şekilde, Hagopian, kullanılması amaçlanan fotoğrafın Mirage'ın ailesiyle birlikte olduğunu ortaya çıkardı. Ayrıca, bu görüntünün battle royale irfan kitabında bulunduğunu kaydetti.

Nadir bir Heirloom animasyonunda bu resmi arayan hayranlar için ne yazık ki Hagopian'ın bazı kötü haberleri vardı. Geliştiriciye göre, Mirage'ın ailesinin resmi oyuna asla girmedi. Ancak, olsaydı, görüntünün kupanın üzerinde gizli bir yerde olacağını açıkladı. Sonuç olarak, yalnızca Heirloom'un rastgele denetimleri sırasında görülebilirdi.

Bu haber şüphesiz birçok Mirage oyuncusu için heyecan verici. Respawn Entertainment'daki geliştiricilerin bu nadir animasyonu önümüzdeki aylarda oyuna eklemeye karar verip vermediklerini görmek ilginç olacak .

Oyun geliştirmeyle ilgili bu perde arkası ayrıntılarını öğrenmek genellikle ilginçtir. Mirage's Heirloom ile ilgili bu haberin yanı sıra, Respawn Entertainment'ın bir başka geliştiricisi geçtiğimiz günlerde Apex Legends'taki "yağma yaparken hareket etme" özelliğinin aslında bir hata olduğunu açıkladı . Oyuncular önümüzdeki günlerde battle royale oynamaya devam ettikçe başka hangi sırların ortaya çıktığını görmek ilginç olacak.

Apex Legends PC, PS4, Switch ve Xbox One'da mevcuttur.

 

Güvenilir Alışveriş

SSL protokolü, güvenilir ödeme yöntemleri ile tam güvenli alışveriş.

7/24 Hızlı Teslimat

Teslimatlarımızın %90'ı hızlı, pratik şekilde gerçekleşir. Beklemeden hizmet!

100% Müşteri Memnuniyeti

Müşterilerimizin memnuniyeti, bizim için daima en ön planda olmuştur.

Tam Destek

Aklınıza takılan bir şey mi var? Müşteri destek ekibimiz yanınızda.

Şaşırtıcı İndirimler

Şaşıracağınız indirimli ürünler ile başka yerde bulamayacağınız teklifler...

Hediye Yağmuru

Devamlı düzenlenecek özel çekilişler ile siz de hediyenizi edinebilirsiniz.

Yardıma ihtiyacınız var mı?